Back to All Events

Mitten wir im Leben sind

  • Zwolle Netherlands (map)

Op 25 juni om 20.15 uur zingt Musica Vocalis in de Peperbus in Zwolle een prachtig programma vol Barok en Romantiek, met medewerking van Mannes Hofsink op orgel en Corien Kok op cello. Hoewel het motet Jesu Meine Freude, van J.S. Bach vaak als een hoogtepunt wordt gezien -en dat mag ook- kunnen óók de andere werken van o.a. Brahms, Schein, Schütz, Reger, Cornelius en Mendelssohn als pareltjes worden beschouwd.

5-sterren beoordeling in Meppel
Op 12 juni zong Musica Vocalis een groot deel van dit programma al in de Grote Kerk in Meppel. Dit concert werd maarliefst met 5 sterren beoordeeld. Het publiek was niet alleen enthousiast, maar vooral ook onder de indruk van de werken die Musica Vocalis ten gehore bracht.

Mitten wir im Leben sind
Met de titel Mitten wir in Leben sind wordt de pijn én pracht van het leven bezongen. De bevlogen- en gedrevenheid van dit semi-professionele koor uit zich in een prachtige, transparante koorklank die juist bij deze werken zo mooi tot haar recht komt. Onder de bezielende leiding van Raghna Wissink zingt Musica Vocalis via prachtige composities en woorden over de essentie van leven en verzorgt voor u een avond vol muzikale overdenkingen.

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar via de koorleden, Sjef Mulder bloemist, via info@musicavocalis.nl en op de avond zelf aan de deur. Prijs €15 voor volwassenen en €5 studenten.

 

 

Later Event: September 10
Open Monumenten Dag: Plantagekerk Zwolle