Back to All Events

MUSICA VOCALIS ZWOLLE ZINGT IN WAANDERS IN DE BROEREN

Op zondagmiddag 3 juni om 14.00 uur zal Musica Vocalis uit Zwolle een concert geven bij Waanders In de Broeren.
Waander met Musica Vocalis mee in de Broeren en laat je inspireren door ‘lenteachtige’ klanken in de energieke muziek van veelal Scandinavische componisten. Een licht klassiek programma dat perfect aansluit bij de tijd van het jaar en het dynamische weekend vol culturele activiteiten.

Dayspring Day
Onder de titel Dayspring Day brengt Musica Vocalis een  programma met werken van onder andere Vasks, Grieg, Wikander, Stenhammar, Alfvén, Rautavaara, Heinio en Rehnqvist. Werken die gaan over moeder zon, het geheim van de lente, bloemen, tuinen en prachtige lentelandschappen. Vertaald naar serene ochtendgeluiden tot energieke volksmuziek. U hoort het allemaal op de prachtige locatie Waanders In de Broeren.

Van harte welkom
U bent van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen.
De toegang is gratis.

 

Earlier Event: December 26
KERSTCONCERT OLV BASILIEK ZWOLLE
Later Event: November 3
LAURIDSEN Korenfestival